Egyedi ajándékok • Ajándéktárgy nr.V | Fotópályaudvar nr.II

Egyedi ajándékok, reklámajándék és üzleti ajándék gyártás | Fotóművészet, fotókiállítás, művész fotók

Egyedi ajándékok | Fotópályaudvar. Cégünk az Ön vállalkozását népszerűsítő promóciós anyagok beszerzésének és legyártásának széles palettáját kínálja. Vállaljuk poszterek, plakátok, vászon- és selyem nyomatok, fémposzterek, valamint egyedi keretezett művészfotók készítését. Kiterjedt társszakmai kapcsolatrendszererünk garancia arra, hogy bármilyen dekorációt, vagy reklámajándékot minden ízlést kielégítően előkészítsünk (annak megtervezésében 20 éves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva ötleteket adjunk), valamint bármilyen igénynek megfelelően legyártassuk.

egyedi ajándékok 03

egyedi ajándékok 02

Egyedi ajándékok | Fotópályaudvar. Termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy szakítottunk az elképzeléssel, miszerint a promóciós tárgyak csak a promóció idejére szólnak. Olyan minőségi termékekből összeállított csomagot akartunk létrehozni, ami minden partnerünknek biztosítja, hogy az egyedi ajándéka hosszan reklámozza őt.
Árpolitikánk kialakításakor arra törekedtünk, hogy partnereink versenyképes árakon jussanak az igényeiket leginkább kielégítő minőségi termékekhez. Kizártuk a „lebegtető” árképzést, a termékek ára tartalmazza az összes technikai és járulékos költséget, mely komoly kedvezmény és segítség megrendelőink számára. Számos ingyenes szolgáltatással könnyítjük meg a döntést, pl. látványterv, kiszállítás, mintaküldés.
Tudjuk, milyen összetett feladat hárul egy rendezvény szervezőjére, és mekkora munka egy vállalat promóciós eszközökkel való ellátásának koordinálása. Mi úgy ösztönözzük partnereinket a velünk való együttműködésre, hogy a lehető legtöbb terhet levesszük vállukról, valamint folyamatos kedvezményeket biztosítunk. Ennek szellemében egy olyan komplett csomagot kínálunk, mellyel fullservice szolgáltatást nyújtunk (Kreatív tervezés, grafikai előkészítés, termékszelektálás és kiválasztás, egyedi megjelenés kialakítása).
Folyamatosan törekszünk a piaci újítások és fejlesztések integrálására (pl.: egyedi tervezésű és design poszterek). Vállaljuk poszterek, plakátok, vászon- és selyem nyomatok, fémposzterek, valamint keretezett művészfotók készítését,  promóciós vagy reklámajándéknak.

egyedi ajándékok - poszter

Egyedi ajándékok | Fotópályaudvar. Kapcsolódó kiállításunk.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47