Dekorációs üzlet | Viszonteladói kollekciók • Kereskedők számára

Dekorációs üzlet és bolt | Grafikai tervezés és kivitelezés | Dekorációs kellékek és anyagok

Poszter Galériánk vállalja bármely dekorációs áruház és üzlet számara egy poszter portfólió elkészítését az alábbiak szerint:

A választék megtervezése: egy olyan portfólió összeállítása mely az áruház teljes vásárlóközönsége részére (férfi-nő, minden korosztály) megfelelő kínálatot biztosít, valamint egy lakás, ház minden helységének dekorálásához terveznénk posztereket, plakátokat (pl. konyha – gasztronómiai plakátok, stb.).
Áruválaszték: archívumunk kínálata folyamatosan bővül, új fotósorozatokkal, és muzeális fényképekkel:  így az összeállított kínálat folyamatosan bővíthető, vagy időközönként lecserélhető.
Speciális elvárások: fel vagyunk készülve, hogy  ügyfeleink részéről felmerülő bármilyen kreatív elképzelést megvalósítsunk (miután galériánk rendelkezik saját professzionális fotóstúdióval, és  minden szükséges felszereléssel bármilyen poszter elkészítéséhez).
Méretek: a posztereket igény szerint bármilyen nagyságban legyártjuk (alapkoncepciónk szerint a legnagyobb méret az A0, de speciális esetben vállaljuk az ennél nagyobb méretek kivitelezését is) Valamint speciális poszterek megvalósítására is fel vagyunk készülve (pl. panoráma poszterek, stb.).
Határidő és fizetési feltételek: ingyenesen vállaljuk viszonteladóink számára egy 30-50 darabból álló kollekció megtervezését, és grafikai kivitelezését két hét alatt.

Dekorációs üzlet | Viszonteladói kollekciók. Élje át azt az érzést, amikor az álmai, ötletei mosolyognak Önre üzlete kínálatából. A Poszter Galéria megtervezi, kivitelezi, mindenféle korlátok nélkül, hogy Ön is kihozhassa a vállalkozásából a maximumot.
Célunk az általánosan elfogadott poszter kínálaton és grafikai elveken túl az, hogy a megrendelő karakterének megfelelőt nyújtsuk. Esztétikus megoldásokkal, többféle kreatív technológia alkalmazásával érjük el, hogy az általunk készített plakátok méltó színvonalon bővítsék üzlete kínálatát. Kreatív ötletek, életre keltett álmok!

Választéka kitalálásához kellemes böngészést kívánunk.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47