Ajándéktárgy nyomtatás • Ajándéktárgy nr.VII | Vászon és selyem poszterek, plakátok nr.III | VW Bogár

Ajándéktárgy nyomtatás, egyedi poszterek,  digitális nyomtatás | VW Bogár, oldtimer autók

Ajándéktárgy nyomtatás | VW Bogár. Reklámajándékot keres? Szakmai kiállításra készül? Közel a határidő, de a reklámajándékok és reklámtárgyak beszerzése még hátravan? Az egyedi és látványos rendezvények egyik fontos eleme az innovatív és kreatív ajándéktárgyak. Galériánk az Ön vállalatát népszerűsítő ajándéktárgyak beszerzésének és legyártásának széles palettáját kínálja.
A Poszter Galériánk üzleti modelljének alapja, hogy az alacsony költségszinten működtetett értékesítési szervezet előnyeit ötvözi a gondosan kiválasztott grafikai és fotós anyagok nyújtotta megbízható, stabil háttérrel. Nem nyújtunk olyan szolgáltatásokat, melyek feleslegesen drágítják a termékeket és amelyekre Önöknek vélhetően nincs szükségük. Ugyanakkor maximálisan odafigyelünk az olyan részletekre, amelyekről tudjuk, hogy Önök minden körülmények között elvárják, és amelyek nem kerülnek semmibe: mosoly, kedvesség, odafigyelés, pontosság. 1998 óta folyamatosan fejlődő, üzleti ajándékok hazai forgalmazásában egyedi termékeket forgalmazó, magyar vállalkozás.

ajándéktárgy nyomtatás 01

Ajándéktárgy nyomtatás | VW Bogár. Fotóról vászonkép. A speciális bevonattal ellátott nyomtatható festővászon segítségével rendkívül dekoratív eredményt érünk el a hagyományos textil vagy papír alapú nyomathordozókkal szemben. Felülete megegyezik a normál (festők által használt) festővászonnal, tehát látható és tapintható a sűrű-szövésű, strukturált textil felület. Vállaljuk poszterek, plakátok, vászon- és selyem nyomatok, fémposzterek, valamint egyedi keretezett művészfotók készítését,  promóciós vagy reklámajándéknak. Több ezer termékből és ötletből szemezgetve összeállítottuk gondolatébresztőként legújabb galériánkba, melyet ezúton szeretnénk az Ön figyelmébe ajánlani!

ajándéktárgy nyomtatás - poszter

Ajándéktárgy nyomtatás | VW Bogár. Témához kapcsolódó kiállításaink: [1] [2] [Beetle Poster]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47