Ajándéktárgy készítés nr.VIII | Vászon és selyem poszterek, plakátok nr.IV | Városképek • Bécs

Ajándéktárgy készítés, ajándékok | Rendezvények, rendezvény fotózás, rendezvényszervezés

Ajándéktárgy készítés. Mi az, amiről évek múltán is biztos, hogy eszébe jut majd a megajándékozottnak? Természetesen a fényképes ajándéktárgyak, amelyek amellett, hogy igazán egyediek, hosszú távon élvezhető és valóban kellemes, kedves emléktárgyak.
Egy kidolgozott marketing kampány elengedhetetlen kísérője a szóróajándék, amely amellett, hogy valóban költséghatékony megoldása az ügyfél –és vásárlószerzésnek, nem utolsó sorban értékelhető is, hisz az ajándékot mindenki szereti.
Ha Ön vállalkozó, akinek időről időre fontos, hogy megerősítse megrendelőit, vásárlóit, ügyfeleit, partnereit, hogy az Ön cégét válasszák, vagy új ügyfeleket, vásárlókat szerezne, akkor mindenképp hasznos ajándéktárggyal indítani!

ajándéktárgy készítés 2

ajándéktárgy készítés 3

Ajándéktárgy készítés | Bécs poszterek: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Ajándéktárgy készítés. A digitális vászonnyomat gyakorlatilag egy olyan festménynek látszó kép, amit digitális fotóállományból készítünk és vagy egy vakrámára vagy akár képkeretre feszítjük rá, így saját fotóink “festményként” díszíthetik irodánk vagy lakásunk falait.
Vakrámázott vászonképeink prémium minőségű festővászonra, UV álló festékkel történő nyomtatással, fakeretre történő precíz kézi feszítéssel készülnek. Termékünk egyre nagyobb népszerűségnek örvend, időtálló, magas minősége, exkluzív megjelenése kivételes a magyar ajándéktárgy piacon.
Ezzel a nyomdai alapanyaggal (nyomtatható bevonattal ellátott kevert len festővászon), mely kiválóan alkalmas különleges hatású poszterek, plakátok készítésére, ez által egy egyedi ajándéktárgyat készíttethet ügyfeleinek, üzleti partnereinek. Egyedi vászonposzterek nyomtatása reklám ajándéknak rövid idő alatt!

ajándéktárgy készítés 1

Ajándéktárgy készítés. Különböző alkalmak remek ajándékozási ötleteként szolgálhat művészi fotókból készített nagy méretű poszter, amit akár rendezvényekre, akár reklámkampányokhoz. Barangoljon bátran egyedi, fényképes ajándéktárgyaink közt, és a választékban biztosan megtalálja a rendezvényéhez illő tökéletes ajándékot! Stílus és harmónia.
Vállaljuk poszterek, plakátok, vászon- és selyem nyomatok, fémposzterek, valamint egyedi keretezett művészfotók készítését,  promóciós vagy reklámajándéknak.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47