Poszter Galéria | Helló Világ! Helló Magyarország!

Poszter Galéria, poster art, poszter, vászonkép, művész fotók | Budapesti Poszter Galéria

Köszöntjük a Poszter Galéria oldalán. Mely stúdióműhelyt azok számára hoztuk létre, akik egyedi poszterekkel, plakátokkal, nyomatokkal valamint reprodukciókkal szeretnék díszíteni otthonukat.

poszter galéria

Webáruházunk a Poszterház  azzal a célja, hogy végre saját szubkultúránkat, a sajátosan magyar “jelképeket” láthassuk viszont magunk körül. Ezek lehetnek akár igazi szocialista autók, városok, tárgyak. Minden, ami senki másnak nem, csak nekünk bír jelentőséggel. Ismerős világunkat, a hazai mindennapokat viszontlátni falainkon. Ha már tudja, hogy nem a nagy lakberendezési áruházakban kapható tucatnyi fotók valamelyikével szeretné díszíteni környezetét érdemes körülnézni nálunk!

Ígérjük igazi időutazásban is része lesz, hiszen most lehetősége nyílik fotók segítségével felidézni a múltat, a régmúlt mindennapjait is. Fotók, negatívok, diák, dagerrotípiák digitális állományainak segítségével bepillanthatnak fénybezárt múltunkba is. Szeretnénk megmutatni azokat a pillanatokat, melyek csak akkor és ott történhettek meg. Az épületek, az autók, a divat egyedi kölcsönhatásának fénybezárt lenyomatát. Tudjuk, hogy a felvételek nem véletlenül készültek el. Küldetésük van!

Nagy örömmel vállaltuk fel azt, hogy a fotózás hőskora óta elkészített “kallódó” képeket megmentsük az enyészettől, és azokat közkinccsé tegyük. Hisszük, hogy a megörökített pillanatokat meg kell becsülni. Napjaink legújabb technikájával újjá varázsoljuk a képeket, és már kezdődhet is az időutazás!

Ezek a poszterek újabb lehetőségeket adnak arra, hogy otthonunkat, de akár munkahelyi környezetünket a saját képünkre formálhassunk.

Szívesen fogadunk minden véleményt, építő szándékú hozzászólást. Ossza meg velünk személyes tapasztalatait, észrevételeit. Az alábbi elérhetőségek segítségével tudja felvenni velünk a kapcsolatot:

E-mail: posztergaleria@fotografus.info
Mobil: 30/952-6947
Skype: Poszterhaz