Plakát, poszter, és fénykép galéria | Ajándék kis és nagykereskedés | Viszonteladói kollekciók nr.I

Plakát, poszter, művész fotók | Lakáskultúra és lakberendezés

Plakát, poszter, művész fotók | Lakáskultúra és lakberendezés. Ugye Önnel is előfordult már, hogy nem tudta levenni a szemét egy képről, ábráról, festményről? Eszébe jutott vajon, hogy ez a varázs az Önlakásában, irodájában is lehet?
Ki ne járt volna már olyan helyen, ahol belépve, a tekintetét egyből bűvkörébe vonta egy kép? Egy fénykép, vagy akár egy plakát, egy poszter, esetleg egy különleges nyomat, esetleg csak színkavalkád a falon, ami már majdnem képnek mondható.

Plakát, poszter, művész fotók | Grafikai tervezés. Plakát tervezés során figyelembe kell venni hogy mit, milyen céllal és mely célközönségnek készítjük. A plakát tervezés, azaz vizuális kommunikáció sokkal fontosabb, mint az írott szöveg, hiszen az emberek 90%-a a képekre, vizuális elemekre emlékszik. Ezért nagyon fontos, hogy a jól kitalált ötlet, vagy egy figyelemfelkeltő színösszeállítás mellett valamilyen grafikai elem vagy kép szerepeljen. Ma már mindennek van vizuális megjelenése, mert ebben a rohanó világban az emberek figyelmét jobban megragadja egy izgalmas kép, vagy egy érdekes poszter vagy plakát.

Plakát, poszter, művész fotók | Grafikai tervezés. Amennyiben szeretné bővíteni üzlete kínálatát, egyedi dekorációkra van szüksége, galériánk ingyenesen megtervez egy egyedi poszter kollekciót. A Poszter Galéria a megrendelő igényeihez igazodó, komplett, a cég minden vizuális megjelenését átölelő arculattervezést végez. A megrendelőink által meghatározott arculati koncepcióhoz illő poszter és plakát tervek készítését vállaljuk professzionális színvonalon. Szakmai felkészültségünk garanciát nyújt arra, hogy a vállalkozása termékei valóban egyedi, a hazai dekorációs piacon egyedülállóak legyenek. Teljeskörű grafikai szolgáltatások az arculat és grafikai tervezés, valamint plakát tervezés területén.

plakát 01

Plakát, poszter, művész fotók | Grafikai tervezés: [1] [2] [3]

Ha a felsoroltak illenek Önre, vagy  szüksége van egy…érzésre, egy image-ra, design-ra, amit Galériánk plakátjai és poszterei adhatnak, keressen meg!

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47