Lakberendezés trend és Fotóáruház| Ajándéktárgy nr.XI | Vászon és selyem poszterek, plakátok nr.VI

Lakberendezés trend | Lakberendezési ötletek és belsőépítészet

Lakberendezés trend | Repülőtér. Látványos, gyönyörű fényképek vakrámázott festővászonra, vagy selyemre nyomtatva garantáltan lakása, irodája díszévé válik!

lakberendezés trend antonov an-2

Lakberendezés trend | Repülőtér. Vakrámázott nyomataink prémium minőségű festővászonra, vagy selyem alapanyagra UV álló festékkel történő nyomtatással, fakeretre történő precíz kézi feszítéssel készülnek. Termékünk egyre nagyobb népszerűségnek örvend, időtálló, magas minősége, exkluzív megjelenése kivételes a magyar piacon.

lakberendezés trend ajándéktárgy poszter

A fotográfia elmúlt több mint másfél évszázada három korszakot ölel fel. Az első és leghosszabb éra az analóg fotózás korszaka volt, amely a XIX. század közepétől egészen a XX. század végéig tartott, és amelyben a képek a készülékből általában egy fotóalbumba kerültek. A második a digitális fotózásé, ami a modern és egyszerűen kezelhető gépeknek köszönhetően sokkal több ember számára tette elérhetővé ezt a művészetet, és amelyben a fotók legtöbbször a felhasználók számítógépén „porosodtak”. A fényképezés elmúlt években kezdődött korszaka pedig a közösségi fotózásé, amikor már nemcsak fényképezőgéppel, hanem telefonnal, táblagéppel és egyéb eszközökkel is fotózunk, képeinket pedig nem zárjuk el, hanem az internetre töltjük fel, hogy minél több ismerősünknek megmutathassuk.
A még meglévő fényképek és negatívok a lassú porosodás helyett új életre kelhetnek érdekes és egyedi faldekorációk formájában. A szebb, kreatív képeket, valamint grafikával kiegészített nyomatokat is felhasználhatunk egy adott falfelület, dekorálására.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47